Clatite pufoase si gustoase
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un bol adanc turnam laptele batut, spargem oul si adaugam sarea si zaharul.
Amestecam bine compozitia si usor adaugam si incorporam faina.
Consistenta aluatului ar trebui sa fie al unei smantani grase, astfel incat in momentul in care incercati sa il luati cu lingura sa nu se prelinga.
Incingem putin ulei intr-o tigaie si cu ajutorul unei linguri punem aluatul. Prajim clatitele pe fiecare parte pana devin rumenite.
Le scoatem pe un prosop de hartie pentru a se scurge excesul de ulei.
Se servesc calde alaturi de gemul preferat si/sau smantana, fructe, miere.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol adanc turnam laptele batut, spargem oul si adaugam sarea si zaharul.
Amestecam bine compozitia si usor adaugam si incorporam faina.
Consistenta aluatului ar trebui sa fie al unei smantani grase, astfel incat in momentul in care incercati sa il luati cu lingura sa nu se prelinga.
Incingem putin ulei intr-o tigaie si cu ajutorul unei linguri punem aluatul. Prajim clatitele pe fiecare parte pana devin rumenite.
Le scoatem pe un prosop de hartie pentru a se scurge excesul de ulei.
Se servesc calde alaturi de gemul preferat si/sau smantana, fructe, miere.
Pofta buna!