Prajitura pufoasa cu caise.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pentru a face prajitura pufoasa cu caise ca prim pas este sa bateti ouale întregi cu zaharul, atat cat sa-l distribuiti in compozitie.
Adaugati uleiul, iaurtul si esenta de vanilie omogenizand lichidul rezultat.
Completati si cu ingredientele uscate: faina si praful de copt.
Compozitia rezultata se toarna intr-o tava de 23 cm diametru, pe care o tapetati cu hartie de copt inainte.
Caisele se spala, se taie în jumătați si se scot sâmburii.
Aranjati jumatatile de caise pe suprafata aluatului. E important sa alegeti caise coapte si dulci. Daca sunt mai putin dulci, presarati pe suprafata lor putin zahar.
Coaceti prajitura la o temperatura de 180 grade, timp de aproximativ 30-35 min. .
Aplicati testul scobitorii inainte de a o scoate din cuptor.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Pentru a face prajitura pufoasa cu caise ca prim pas este sa bateti ouale întregi cu zaharul, atat cat sa-l distribuiti in compozitie.
Adaugati uleiul, iaurtul si esenta de vanilie omogenizand lichidul rezultat.
Completati si cu ingredientele uscate: faina si praful de copt.
Compozitia rezultata se toarna intr-o tava de 23 cm diametru, pe care o tapetati cu hartie de copt inainte.
Caisele se spala, se taie în jumătați si se scot sâmburii.
Aranjati jumatatile de caise pe suprafata aluatului. E important sa alegeti caise coapte si dulci. Daca sunt mai putin dulci, presarati pe suprafata lor putin zahar.
Coaceti prajitura la o temperatura de 180 grade, timp de aproximativ 30-35 min. .
Aplicati testul scobitorii inainte de a o scoate din cuptor.
Pofta buna!