Pandispan cu zmeura

AutorFlorentina1993
DificultateÎncepător

Pandispan delicios cu zmeura

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire6 minuteTimp de preparare45 minuteTimp total51 minute

Ingrediente:

 3 oua
 140 gr zahar pudra
 3 ulei
 3 apa
 120 gr faina
 1 tsp praf de copt
 esenta de vanilie
 un praf de sare
 200 gr zmeura

Mod de preparare:

1

Separam albusurile si mixam cu zaharul pudra . Adaugam galbenusurile mixand usor . Adaugam apa, uleiul, faina ( putin cate putin ), putina sare, praful de copt, esenta de vanilie, mixam.

2

Punem compozitia intr o tava tapetata cu hartie de copt. Pudram usor cu faina zmeura si adaugam deasupra compozitiei .

3

Tava merge la cuptor , la 180 de grade , pentru aproximativ 45 de minute .

4

In primele 20 de minute nu se deschide usa cuptorului .

5

Lasam sa se raceasca , pudram cu zahar si degustam.

Pofta buna .

Ingrediente

 3 oua
 140 gr zahar pudra
 3 ulei
 3 apa
 120 gr faina
 1 tsp praf de copt
 esenta de vanilie
 un praf de sare
 200 gr zmeura

Indicații

1

Separam albusurile si mixam cu zaharul pudra . Adaugam galbenusurile mixand usor . Adaugam apa, uleiul, faina ( putin cate putin ), putina sare, praful de copt, esenta de vanilie, mixam.

2

Punem compozitia intr o tava tapetata cu hartie de copt. Pudram usor cu faina zmeura si adaugam deasupra compozitiei .

3

Tava merge la cuptor , la 180 de grade , pentru aproximativ 45 de minute .

4

In primele 20 de minute nu se deschide usa cuptorului .

5

Lasam sa se raceasca , pudram cu zahar si degustam.

Pofta buna .

Note

Pandispan cu zmeura