Pandispan delicios cu zmeura
Ingrediente:
Mod de preparare:
Separam albusurile si mixam cu zaharul pudra . Adaugam galbenusurile mixand usor . Adaugam apa, uleiul, faina ( putin cate putin ), putina sare, praful de copt, esenta de vanilie, mixam.
Punem compozitia intr o tava tapetata cu hartie de copt. Pudram usor cu faina zmeura si adaugam deasupra compozitiei .
Tava merge la cuptor , la 180 de grade , pentru aproximativ 45 de minute .
In primele 20 de minute nu se deschide usa cuptorului .
Lasam sa se raceasca , pudram cu zahar si degustam.
Pofta buna .
Ingrediente
Indicații
Separam albusurile si mixam cu zaharul pudra . Adaugam galbenusurile mixand usor . Adaugam apa, uleiul, faina ( putin cate putin ), putina sare, praful de copt, esenta de vanilie, mixam.
Punem compozitia intr o tava tapetata cu hartie de copt. Pudram usor cu faina zmeura si adaugam deasupra compozitiei .
Tava merge la cuptor , la 180 de grade , pentru aproximativ 45 de minute .
In primele 20 de minute nu se deschide usa cuptorului .
Lasam sa se raceasca , pudram cu zahar si degustam.
Pofta buna .