Pentru zillele in care nu ai chef de stat in bucatarie , dar totusi vrei ceva gustos.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se incalzeste uleiul la temperatura joasa.
Se feliaza usturoiul bucati mari, se taie ardeiul in 2 sau 3 bucati mari, se scot semintele.
In uleiul incalzit, se pun usturoiul si ardeiul la calit, se tin la flacara mica pentru ca vrem sa isi lase aroma.
Intre timp se pune apa pentru paste la fiert;
Cand ardeiul iute s-a inmuiat, se scoate din tigaie. Se poate pune conserva de rosii, se amesteca constant.
Cat timp se fierbe sosul se rosii (10 minute), se gatesc si pastele.
Asezoneaza sosul cu putina sare, busuioc dupa gust.Cand s-au fiert pastele se pun in tigaia cu sos si se amesteca.
Se servesc cu parmesan sau dupa preferinta.
Ingrediente
Indicații
Se incalzeste uleiul la temperatura joasa.
Se feliaza usturoiul bucati mari, se taie ardeiul in 2 sau 3 bucati mari, se scot semintele.
In uleiul incalzit, se pun usturoiul si ardeiul la calit, se tin la flacara mica pentru ca vrem sa isi lase aroma.
Intre timp se pune apa pentru paste la fiert;
Cand ardeiul iute s-a inmuiat, se scoate din tigaie. Se poate pune conserva de rosii, se amesteca constant.
Cat timp se fierbe sosul se rosii (10 minute), se gatesc si pastele.
Asezoneaza sosul cu putina sare, busuioc dupa gust.Cand s-au fiert pastele se pun in tigaia cu sos si se amesteca.
Se servesc cu parmesan sau dupa preferinta.