Cu doar 2 ingrediente, vom obtine nuggets sanatoase, crocante la exterior si fragede la interior.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Prima data maruntim fulgii de porumb cu un praf de sare in robotul de bucatarie sau intr-o punga cu fermoar.
Pieptul de pui il taiem cubulete si il tocam in masina de tocat carne sau in robotul de bucatarie.
Condimentam carnea de pui cu sare, piper, boia si frunze uscate dupa gust.
Din compozitia de mai sus, formam nuggets sau mingiute pe care le aplatizam intre palme, dupa care le dam prin fulgii de porumb zdrobiti si ii punem intr-o tava pe hartie de copt.
Coacem cca 25-30 de minute.
*Dupa 15 minute, intoarcem nuggets-urile pe cealalta parte si le mai lasam 10-15 minute.
Servim cu legume la gratar, salata si diferite sosuri, la alegere.
Pofta buna !
Ingrediente
Indicații
Prima data maruntim fulgii de porumb cu un praf de sare in robotul de bucatarie sau intr-o punga cu fermoar.
Pieptul de pui il taiem cubulete si il tocam in masina de tocat carne sau in robotul de bucatarie.
Condimentam carnea de pui cu sare, piper, boia si frunze uscate dupa gust.
Din compozitia de mai sus, formam nuggets sau mingiute pe care le aplatizam intre palme, dupa care le dam prin fulgii de porumb zdrobiti si ii punem intr-o tava pe hartie de copt.
Coacem cca 25-30 de minute.
*Dupa 15 minute, intoarcem nuggets-urile pe cealalta parte si le mai lasam 10-15 minute.
Servim cu legume la gratar, salata si diferite sosuri, la alegere.
Pofta buna !