Omleta cu leurda si dovlecel la cuptor

AutorMimmi26
DificultateÎncepător

O reteta perfecta pentru un mic dejun copios.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare35 minuteTimp total50 minute

Ingrediente:

 250 gr dovlecel
 1 ceapa
 1 ardei kapia
 1 legatura leurda
 8 oua
 100 gr telemea de capra
 1 tbsp ulei de cocos
 masline

Mod de preparare:

1

Calim intr-o lingura ulei de cocos, ceapa tocata marunt, ardeiul si dovlecelul taiate cubulete, pana se inmoaie.

Condimentam cu sare si piper dupa gust.

2

Intre timp, tocam leurda, spalata si curatata.

Intr-un bol amestecam ouale batute cu telemeaua razuita, sare si piper dupa gust.

3

Punem legumele calite intr-o forma de silicon sau intr-un vas de yena uns cu putin unt.

Asezam si leurda pe toata suprafata si turnam compozitia de oua.

4

Asezam cateva felii de masline si dam la cuptor pentru cca. 35 de minute, pana se incheaga.

Pofta buna !

Ingrediente

 250 gr dovlecel
 1 ceapa
 1 ardei kapia
 1 legatura leurda
 8 oua
 100 gr telemea de capra
 1 tbsp ulei de cocos
 masline

Indicații

1

Calim intr-o lingura ulei de cocos, ceapa tocata marunt, ardeiul si dovlecelul taiate cubulete, pana se inmoaie.

Condimentam cu sare si piper dupa gust.

2

Intre timp, tocam leurda, spalata si curatata.

Intr-un bol amestecam ouale batute cu telemeaua razuita, sare si piper dupa gust.

3

Punem legumele calite intr-o forma de silicon sau intr-un vas de yena uns cu putin unt.

Asezam si leurda pe toata suprafata si turnam compozitia de oua.

4

Asezam cateva felii de masline si dam la cuptor pentru cca. 35 de minute, pana se incheaga.

Pofta buna !

Note

Omleta cu leurda si dovlecel la cuptor