O reteta super cremoasa de macaroane cu branza.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Branza cheddar și parmezanul se dau prin răzătoare.
Într-o oala cu fund gros se pune la încălzit laptele cu un praf de sare. Când se încălzește, se adaugă pastele și se lasă la fiert conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
După ce pastele au fiert, se elimina din excesul de lapte (dacă este cazul), păstrându-se un pic pentru a face sosul cremos. Se adaugă muștarul, apoi brânzeturile și se amesteca. Se potrivește de sare și piper, se adauga pulbere de usturoi dupa gust.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Branza cheddar și parmezanul se dau prin răzătoare.
Într-o oala cu fund gros se pune la încălzit laptele cu un praf de sare. Când se încălzește, se adaugă pastele și se lasă la fiert conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
După ce pastele au fiert, se elimina din excesul de lapte (dacă este cazul), păstrându-se un pic pentru a face sosul cremos. Se adaugă muștarul, apoi brânzeturile și se amesteca. Se potrivește de sare și piper, se adauga pulbere de usturoi dupa gust.
Pofta buna!