Un fel de mâncare rapid și sănătos.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Ceapa se curata, se spala, se da prin blender si se pune la calit în 2 linguri de ulei.
Intr-o oala separata se pune la fiert quinoa în 150 ml apa și se fierbe pana devine pufoasa.
Ciupercile se spala și se dau prin blender. Când ceapa devine translucida se adaugă ciupercile mărunțite și putina apa. Se lasă pe foc mic pana când compoziția începe se scadă. Dacă se folosește ardei kapia crud, acesta se adaugă în tigaie in acelasi timp cu ciupercile.
După câteva minute se adaugă fasolea, ardeiul (dacă este din conserva sau deja copt), ardeiul iute, usturoiul, conserva de rosii, foaia de dafin și quinoa. Se lasă la foc mic pana când compoziția scade.
Se scoate frunza de dafin, se potrivește de sare, piper, boia, chilli și se servește cu orez, mămăligă, nachos sau simpla. Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Ceapa se curata, se spala, se da prin blender si se pune la calit în 2 linguri de ulei.
Intr-o oala separata se pune la fiert quinoa în 150 ml apa și se fierbe pana devine pufoasa.
Ciupercile se spala și se dau prin blender. Când ceapa devine translucida se adaugă ciupercile mărunțite și putina apa. Se lasă pe foc mic pana când compoziția începe se scadă. Dacă se folosește ardei kapia crud, acesta se adaugă în tigaie in acelasi timp cu ciupercile.
După câteva minute se adaugă fasolea, ardeiul (dacă este din conserva sau deja copt), ardeiul iute, usturoiul, conserva de rosii, foaia de dafin și quinoa. Se lasă la foc mic pana când compoziția scade.
Se scoate frunza de dafin, se potrivește de sare, piper, boia, chilli și se servește cu orez, mămăligă, nachos sau simpla. Pofta buna!