Briose cu nutella si fulgi de ciocolata alba
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un castron se sparg ouale intregi si se amesteca cu zaharul, uleiul și zaharul vanilat folosind un mixer la intensitate mare timp de 5 minute.
In compozitia obtinuta, se pune faina cu praful de copt si lamaia razalita, amestecand din nou timp de 1-2 minute cu spatula.
Cu un polonic mic se adauga compozitia in formele de briose, alaturi si de o lingura mica de nutella la final. Touchul final, o ploaie de fulgi de ciocolata alba 🙂
Briosele se coc 10 minute in cuptorul preincins la 180 C si alte 5-7 minute la 170°.
Se pot servi calde sau la temperatura camerei, in functie de preferinte.
Ingrediente
Indicații
Intr-un castron se sparg ouale intregi si se amesteca cu zaharul, uleiul și zaharul vanilat folosind un mixer la intensitate mare timp de 5 minute.
In compozitia obtinuta, se pune faina cu praful de copt si lamaia razalita, amestecand din nou timp de 1-2 minute cu spatula.
Cu un polonic mic se adauga compozitia in formele de briose, alaturi si de o lingura mica de nutella la final. Touchul final, o ploaie de fulgi de ciocolata alba 🙂
Briosele se coc 10 minute in cuptorul preincins la 180 C si alte 5-7 minute la 170°.
Se pot servi calde sau la temperatura camerei, in functie de preferinte.