Briose cu nutella si fulgi de ciocolata alba

AutorAdela Ioana
DificultateIntermediar

Briose cu nutella si fulgi de ciocolata alba

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare17 minuteTimp total37 minute

Ingrediente:

 100 gr zahar
 1 oz zahar vanilat
 crema de ciocolata (nutella)
 3 oua
 50 ml ulei
 300 gr faina
 1 tsp praf de copt
 jumatate lamaie razalita
 1 baton ciocolata alba fulgi

Mod de preparare:

1

Intr-un castron se sparg ouale intregi si se amesteca cu zaharul, uleiul și zaharul vanilat folosind un mixer la intensitate mare timp de 5 minute.

2

In compozitia obtinuta, se pune faina cu praful de copt si lamaia razalita, amestecand din nou timp de 1-2 minute cu spatula.

3

Cu un polonic mic se adauga compozitia in formele de briose, alaturi si de o lingura mica de nutella la final. Touchul final, o ploaie de fulgi de ciocolata alba 🙂

4

Briosele se coc 10 minute in cuptorul preincins la 180 C si alte 5-7 minute la 170°.

5

Se pot servi calde sau la temperatura camerei, in functie de preferinte.

Ingrediente

 100 gr zahar
 1 oz zahar vanilat
 crema de ciocolata (nutella)
 3 oua
 50 ml ulei
 300 gr faina
 1 tsp praf de copt
 jumatate lamaie razalita
 1 baton ciocolata alba fulgi

Indicații

1

Intr-un castron se sparg ouale intregi si se amesteca cu zaharul, uleiul și zaharul vanilat folosind un mixer la intensitate mare timp de 5 minute.

2

In compozitia obtinuta, se pune faina cu praful de copt si lamaia razalita, amestecand din nou timp de 1-2 minute cu spatula.

3

Cu un polonic mic se adauga compozitia in formele de briose, alaturi si de o lingura mica de nutella la final. Touchul final, o ploaie de fulgi de ciocolata alba 🙂

4

Briosele se coc 10 minute in cuptorul preincins la 180 C si alte 5-7 minute la 170°.

5

Se pot servi calde sau la temperatura camerei, in functie de preferinte.

Note

Briose cu nutella si fulgi de ciocolata alba