Prăjitură cartof

Autorandreea_is_cooking
DificultateÎncepător

O idee de folosire a cozonacului sau checurilor ramase.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total35 minute

Ingrediente:

 280 gr Cozonac/chec/pandisapan
 300 ml Lapte condensat
 25 ml Rom/amaretto
 120 gr Unt la temperatura camerei
 25 gr Cacao
 Sare

Mod de preparare:

1

Cozonacul se rupe bucăți mici. Separat se amesteca laptele condensat cu untul și praful de sare (cu un tel sau cu mixerul).

2

Se adaugă cacaoa și romul peste amestecul de lapte condensat.

3

Compoziția astfel formata se adaugă peste cozonacul sfărâmat. Se amesteca bine și se lasă la frigider jumătate de ora.

4

După acest timp, se formează biluțe care se dau prin cacao/fulgi de cocos/nuca măcinată. Din aceasta compoziție eu am obținut 10 biluțe.

Ingrediente

 280 gr Cozonac/chec/pandisapan
 300 ml Lapte condensat
 25 ml Rom/amaretto
 120 gr Unt la temperatura camerei
 25 gr Cacao
 Sare

Indicații

1

Cozonacul se rupe bucăți mici. Separat se amesteca laptele condensat cu untul și praful de sare (cu un tel sau cu mixerul).

2

Se adaugă cacaoa și romul peste amestecul de lapte condensat.

3

Compoziția astfel formata se adaugă peste cozonacul sfărâmat. Se amesteca bine și se lasă la frigider jumătate de ora.

4

După acest timp, se formează biluțe care se dau prin cacao/fulgi de cocos/nuca măcinată. Din aceasta compoziție eu am obținut 10 biluțe.

Note

Prăjitură cartof