Varza de Bruxelles trasa la tigaie

AutorAdela Ioana
DificultateÎncepător

Un side dish folosit in nenumarate combinatii.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total20 minute

Ingrediente:

 500 gr varza de Bruxelles
 3 ulei de masline
 1 ardei gras rosu
 1 catel de usturoi

Mod de preparare:

1

Se taie cotorul verzelor iar frunzele galbene se arunca.

2

In uleiul incins se adauga usturoiul, salvia, un ardei gras taiat felii si verzele.

3

Se amesteca aprox 10 minute pana cand culoarea verzelor devine aurie.

4

Se asezoneaza cu sare si piper.

5

Optional, la final se pot adauga doua linguri de zeama de lamaie.

Ingrediente

 500 gr varza de Bruxelles
 3 ulei de masline
 1 ardei gras rosu
 1 catel de usturoi

Indicații

1

Se taie cotorul verzelor iar frunzele galbene se arunca.

2

In uleiul incins se adauga usturoiul, salvia, un ardei gras taiat felii si verzele.

3

Se amesteca aprox 10 minute pana cand culoarea verzelor devine aurie.

4

Se asezoneaza cu sare si piper.

5

Optional, la final se pot adauga doua linguri de zeama de lamaie.

Note

Varza de Bruxelles trasa la tigaie