Un side dish folosit in nenumarate combinatii.
Ingrediente:
500 gr varza de Bruxelles
3 ulei de masline
1 ardei gras rosu
1 catel de usturoi
Mod de preparare:
1
Se taie cotorul verzelor iar frunzele galbene se arunca.
2
In uleiul incins se adauga usturoiul, salvia, un ardei gras taiat felii si verzele.
3
Se amesteca aprox 10 minute pana cand culoarea verzelor devine aurie.
4
Se asezoneaza cu sare si piper.
5
Optional, la final se pot adauga doua linguri de zeama de lamaie.
Ingrediente
500 gr varza de Bruxelles
3 ulei de masline
1 ardei gras rosu
1 catel de usturoi
Indicații
1
Se taie cotorul verzelor iar frunzele galbene se arunca.
2
In uleiul incins se adauga usturoiul, salvia, un ardei gras taiat felii si verzele.
3
Se amesteca aprox 10 minute pana cand culoarea verzelor devine aurie.
4
Se asezoneaza cu sare si piper.
5
Optional, la final se pot adauga doua linguri de zeama de lamaie.