Un desert sănătos potrivit pentru orice anotimp
Ingrediente:
Mod de preparare:
Perele se curata de cotor și se taie în bucatele de 2-3 cm.
Faina și fulgii de ovăz fini se amesteca cu untul de cocos.
Perele se pun într un vas yena și peste ele se pune esență de vanilie și zaharul brut.
Peste pere se adaugă amestecul de fulgi de ovăz, faina și unt de cocos.
Opțional se presară deasupra migdale sau nuci mărunțite.
Se da totul la cuptor la 180 de grade C,timp de 30 de min sau pana se rumenește partea superioara.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Perele se curata de cotor și se taie în bucatele de 2-3 cm.
Faina și fulgii de ovăz fini se amesteca cu untul de cocos.
Perele se pun într un vas yena și peste ele se pune esență de vanilie și zaharul brut.
Peste pere se adaugă amestecul de fulgi de ovăz, faina și unt de cocos.
Opțional se presară deasupra migdale sau nuci mărunțite.
Se da totul la cuptor la 180 de grade C,timp de 30 de min sau pana se rumenește partea superioara.
Pofta buna!