Pizza în ciupercă champignon

AutorBuzura
DificultateÎncepător

O variantă sănătoasă și delicioasă de "pizza", gătită rapid.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 1 kg Ciuperci champignon mari
 300 gr Cașcaval sau mozzarella
 200 gr Roșii cherry
 100 gr Cârnăcior uscat tăiat subțire

Mod de preparare:

1

Se umple ciuperca cu cașcaval și se ornează cu roșii cherry și cârnăcior.

2

Se adaugă în cuptorul preîncălzit la 170 de grade și se țin 20 minute, până se topește cașcavalul și se gătește ciuperca.

Ingrediente

 1 kg Ciuperci champignon mari
 300 gr Cașcaval sau mozzarella
 200 gr Roșii cherry
 100 gr Cârnăcior uscat tăiat subțire

Indicații

1

Se umple ciuperca cu cașcaval și se ornează cu roșii cherry și cârnăcior.

2

Se adaugă în cuptorul preîncălzit la 170 de grade și se țin 20 minute, până se topește cașcavalul și se gătește ciuperca.

Note

Pizza în ciupercă champignon