O variantă sănătoasă și delicioasă de "pizza", gătită rapid.
Ingrediente:
1 kg Ciuperci champignon mari
300 gr Cașcaval sau mozzarella
200 gr Roșii cherry
100 gr Cârnăcior uscat tăiat subțire
Mod de preparare:
1
Se umple ciuperca cu cașcaval și se ornează cu roșii cherry și cârnăcior.
2
Se adaugă în cuptorul preîncălzit la 170 de grade și se țin 20 minute, până se topește cașcavalul și se gătește ciuperca.
Ingrediente
1 kg Ciuperci champignon mari
300 gr Cașcaval sau mozzarella
200 gr Roșii cherry
100 gr Cârnăcior uscat tăiat subțire
Indicații
1
Se umple ciuperca cu cașcaval și se ornează cu roșii cherry și cârnăcior.
2
Se adaugă în cuptorul preîncălzit la 170 de grade și se țin 20 minute, până se topește cașcavalul și se gătește ciuperca.