Burger la micul dejun.
De ce nu?
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se prăjește oul cu gălbenuș moale, într-o tigaie cu capac. După ce e prăjit albușul, se adaugă o felie de brânză cedar, după care se acoperă tigaia astfel încât brânza să se topească. După ce brânza devine moale, se scoate oul pe o farfurie.
Pâinea se prăjește în tigaia în care s-a făcut oul, în unt, tăiată orizontal, în 3 părți, partea din mijloc trebuind prăjită pe ambele părți iar celelalte doar în interior.
După ce se scot chiflele, se mai completează cu puțin unt iar când acesta este topit iar tigaia este fierbinte, se pun chiftelele, care se întorc tot la 2 minute, până se ajunge la nivelul dorit.
Între timp, pe o farfurie se taie in cubulețe castravetele iar roșia se taie în felii subțiri. Asamblarea se face în felul următor:
- bază (chiflă)
- castravete
- sos pentru burger
- chiftea
- felie de brânză
- mijloc (chiflă)
- sos burger
- felie roșie
- chiftea
- felie de brânză
- oul
- vârf (chiflă)
Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Se prăjește oul cu gălbenuș moale, într-o tigaie cu capac. După ce e prăjit albușul, se adaugă o felie de brânză cedar, după care se acoperă tigaia astfel încât brânza să se topească. După ce brânza devine moale, se scoate oul pe o farfurie.
Pâinea se prăjește în tigaia în care s-a făcut oul, în unt, tăiată orizontal, în 3 părți, partea din mijloc trebuind prăjită pe ambele părți iar celelalte doar în interior.
După ce se scot chiflele, se mai completează cu puțin unt iar când acesta este topit iar tigaia este fierbinte, se pun chiftelele, care se întorc tot la 2 minute, până se ajunge la nivelul dorit.
Între timp, pe o farfurie se taie in cubulețe castravetele iar roșia se taie în felii subțiri. Asamblarea se face în felul următor:
- bază (chiflă)
- castravete
- sos pentru burger
- chiftea
- felie de brânză
- mijloc (chiflă)
- sos burger
- felie roșie
- chiftea
- felie de brânză
- oul
- vârf (chiflă)
Poftă bună!