Cotlet de porc la cuptor

AutorBuzura
DificultateIntermediar

O rețetă simplă, ideală pentru o cină romantică. Ingredientele sunt pentru două porții.

ShareSave
Randamente2 porțiiTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare35 minuteTimp total1 oră 5 minute

Ingrediente:

 600 gr Cotlet de porc
 2 Cepe
 1 Usturoi
 1 oz Boia de ardei dulci
 sare
 piper

Mod de preparare:

1

Se taie cotletul in doua si se fac creste de jur împrejurul lui, în care se introduc bucăți de usturoi și ceapă. Acest lucru nu lasă cotletul să se usuce și îi dă o aromă foarte bună.

2

Se adaugă boia, sare, piper și se pune la cuptorul preîncălzit la 170 de grade și se ține timp de 30 - 35 de minute (dacă bucata de cotlet are dimensiunile din rețetă)

3

Se poate servi cu garnitură și castraveciori murați, sau chiar gol.

Ingrediente

 600 gr Cotlet de porc
 2 Cepe
 1 Usturoi
 1 oz Boia de ardei dulci
 sare
 piper

Indicații

1

Se taie cotletul in doua si se fac creste de jur împrejurul lui, în care se introduc bucăți de usturoi și ceapă. Acest lucru nu lasă cotletul să se usuce și îi dă o aromă foarte bună.

2

Se adaugă boia, sare, piper și se pune la cuptorul preîncălzit la 170 de grade și se ține timp de 30 - 35 de minute (dacă bucata de cotlet are dimensiunile din rețetă)

3

Se poate servi cu garnitură și castraveciori murați, sau chiar gol.

Note

Cotlet de porc la cuptor