Rețeta de ouă turcești este o rețetă simplă, rapidă și foarte gustoasă. Acompaniată de pâine prăjită, poate fi un mic dejun sau un brunch ideal.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pune intr-o oală apa la fiert și când aproape da in clocot, se sparg ouăle în oală și se lasă la fiert 3-4 minute.
Pentru sos, se pun într-o tigaie untul cu uleiul de măsline și apoi se călesc cei 2 căței de usturoi timp de 1 minut sau 2.
După ce usturoiul e gata, tot amestecul se așează peste iaurtul grecesc, se adaugă ouăle și apoi pătrunjel verde. Se pot servi cu pâine prăjită care va da un plus de gust și textura mâncării.
Ingrediente
Indicații
Se pune intr-o oală apa la fiert și când aproape da in clocot, se sparg ouăle în oală și se lasă la fiert 3-4 minute.
Pentru sos, se pun într-o tigaie untul cu uleiul de măsline și apoi se călesc cei 2 căței de usturoi timp de 1 minut sau 2.
După ce usturoiul e gata, tot amestecul se așează peste iaurtul grecesc, se adaugă ouăle și apoi pătrunjel verde. Se pot servi cu pâine prăjită care va da un plus de gust și textura mâncării.