Quiche cu broccoli și brânză cheddar

AutorAndra
DificultateÎncepător

Quicheul este un preparat care a început să apară des pe mesele noastre și să fie din ce in ce mai apreciat. Această tarta sărată poate fi un prânz ideal sau o cină rapidă și mai mult, poate fi luat la pachet la școală sau la birou. Poate fi făcută în diverse combinații căci oricum va fi gustoasă de fiecare dată.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare50 minuteTimp total1 oră

Ingrediente:

 1 Foaie aluat foietaj
 250 gr Smântână
 150 gr Brânză cheddar
 250 gr Broccoli
 260 ml Lapte
 4 Ouă

Mod de preparare:

1

Aluatul de foietaj se pune într-o tavă de preferat rotunda care sa fie mai înaltă și se dă la cuptor la 180° aproximativ 10 minute.

2

Pentru conținutul tartei, se amesteca ouăle bine, după care se adaugă smântâna, laptele, broccoli și 80 g de brânză cheddar.

3

Compoziția se așează peste aluatul de foietaj și deasupra se rade restul de brânză.

4

Se da la cuptor pentru 40-50 de minute la 180°.

Ingrediente

 1 Foaie aluat foietaj
 250 gr Smântână
 150 gr Brânză cheddar
 250 gr Broccoli
 260 ml Lapte
 4 Ouă

Indicații

1

Aluatul de foietaj se pune într-o tavă de preferat rotunda care sa fie mai înaltă și se dă la cuptor la 180° aproximativ 10 minute.

2

Pentru conținutul tartei, se amesteca ouăle bine, după care se adaugă smântâna, laptele, broccoli și 80 g de brânză cheddar.

3

Compoziția se așează peste aluatul de foietaj și deasupra se rade restul de brânză.

4

Se da la cuptor pentru 40-50 de minute la 180°.

Quiche cu broccoli și brânză cheddar