Quicheul este un preparat care a început să apară des pe mesele noastre și să fie din ce in ce mai apreciat. Această tarta sărată poate fi un prânz ideal sau o cină rapidă și mai mult, poate fi luat la pachet la școală sau la birou. Poate fi făcută în diverse combinații căci oricum va fi gustoasă de fiecare dată.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Aluatul de foietaj se pune într-o tavă de preferat rotunda care sa fie mai înaltă și se dă la cuptor la 180° aproximativ 10 minute.
Pentru conținutul tartei, se amesteca ouăle bine, după care se adaugă smântâna, laptele, broccoli și 80 g de brânză cheddar.
Compoziția se așează peste aluatul de foietaj și deasupra se rade restul de brânză.
Se da la cuptor pentru 40-50 de minute la 180°.
Ingrediente
Indicații
Aluatul de foietaj se pune într-o tavă de preferat rotunda care sa fie mai înaltă și se dă la cuptor la 180° aproximativ 10 minute.
Pentru conținutul tartei, se amesteca ouăle bine, după care se adaugă smântâna, laptele, broccoli și 80 g de brânză cheddar.
Compoziția se așează peste aluatul de foietaj și deasupra se rade restul de brânză.
Se da la cuptor pentru 40-50 de minute la 180°.