O prăjitură care nu ar trebui să lipsească din niciun meniu este aceasta prăjitură cu cacao și brânză dulce. Gustul ei deosebit o va face sa devină una dintre cele mai iubite și apreciate prăjituri. Ingredientele sunt la indemâna oricui, iar rețeta este una simplă. Odată gustată, cu siguranță vă va face sa va îndrăgostiți.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se mixează ouăle cu sarea până devin spumă, apoi se adaugă laptele și untul topit. Treptat se adaugă făina, praful de copt și cacao.
Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și unsă cu puțin unt se toarnă jumătate din compoziție și se dă la cuptor la 180° pentru 15 minute.
Între timp, brânză se amestecă cu oul, zahărul, esența de vanilie și coaja de lămâie.
După ce au trecut cele 15 minute, peste compoziția din tavă se adaugă brânza iar apoi restul de mix pentru blat. Se bagă la cuptor pentru 30-40 se minute sau până când prăjitura este coaptă.
Se poate servi simplă, cu glazură de ciocolată sau cu zahar pudra.
Ingrediente
Indicații
Se mixează ouăle cu sarea până devin spumă, apoi se adaugă laptele și untul topit. Treptat se adaugă făina, praful de copt și cacao.
Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și unsă cu puțin unt se toarnă jumătate din compoziție și se dă la cuptor la 180° pentru 15 minute.
Între timp, brânză se amestecă cu oul, zahărul, esența de vanilie și coaja de lămâie.
După ce au trecut cele 15 minute, peste compoziția din tavă se adaugă brânza iar apoi restul de mix pentru blat. Se bagă la cuptor pentru 30-40 se minute sau până când prăjitura este coaptă.
Se poate servi simplă, cu glazură de ciocolată sau cu zahar pudra.