Supă cremă de cartofi cu crutoane și bacon crocant. O rețetă simplă și ușor de pregătit.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am pus untul, ceapa și usturoiul tăiat mărunt intr-o oală incăpătoare la călit, după ce s-a călit punem laptele, sare și piper și cartofii (curățați și tăiați cuburi) și se lasă să fiarbă.
Intre timp am pregătit crutoanele și baconul crocant.
Pâinea se taie cubulețe micuțe. Se pune intr-o tigaie puțin ulei și se lasă să se incingem, după care punem bucățile de pâine le prăjim până devin aurii iar la final le condimentăm cu sare și piper.
Baconul afumat se pune intr o tigaie bine incinsă și se lasă la prăjit până devine crocant ( nu ars ) 😊
După ce au fiert cartofii, am adăugat smântâna dulce ți am mai potrivit de sare/piper și am mai lăsat să dea un clocot după care am pisat cartofii.
La final am pus supa cremă in bol și am presărat deasupra baconul crocant, pătrunjel și crutoane
Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Am pus untul, ceapa și usturoiul tăiat mărunt intr-o oală incăpătoare la călit, după ce s-a călit punem laptele, sare și piper și cartofii (curățați și tăiați cuburi) și se lasă să fiarbă.
Intre timp am pregătit crutoanele și baconul crocant.
Pâinea se taie cubulețe micuțe. Se pune intr-o tigaie puțin ulei și se lasă să se incingem, după care punem bucățile de pâine le prăjim până devin aurii iar la final le condimentăm cu sare și piper.
Baconul afumat se pune intr o tigaie bine incinsă și se lasă la prăjit până devine crocant ( nu ars ) 😊
După ce au fiert cartofii, am adăugat smântâna dulce ți am mai potrivit de sare/piper și am mai lăsat să dea un clocot după care am pisat cartofii.
La final am pus supa cremă in bol și am presărat deasupra baconul crocant, pătrunjel și crutoane
Poftă bună!