Salata Cezar

AutorJakab Attila 15.04.1992
DificultateIntermediar

Salata Caesar neconventionala

ShareSave
Randamente1 porțieTimp total1 oră

Ingrediente:

 2 pulpe superioare de pui
 100 gr bacon
 1 salata romina
 ½ bagheta
 sare, piper, rozmarin
 4 catei de usturoi
 7 sardine din conserva (scurse de ulei)
 1 mg smantana
 50 gr feta
 50 gr parmezan

Mod de preparare:

1

Prajeste pulpele de pui intr-o tigaie cu putina grasime, pana se inrosesc. După ce le scoatem, scoatem oasele, apoi tăiem carnea în bucăți mici. Aruncați baconul tocat în tigaie. Dupa ce s-a prajit baconul , îndepărtați-l și puneți feliile de pâine in tigaie. Le prăjim și le tăiem apoi.

Sos
2

Pentru sos, zdrobiți usturoiul și sardinele într-un mojar. Amestecați smântâna cu brânza feta și adăugați amestecul de usturoi si sardine.

Salata in sine
3

Aruncăm frunzele de salată în sos, apoi adaugam puiul si baconul . Adauga pâinea prăjită și amesteca ușor în câteva mișcări. La final, presarați salata cu parmezan ras.

Ingrediente

 2 pulpe superioare de pui
 100 gr bacon
 1 salata romina
 ½ bagheta
 sare, piper, rozmarin
 4 catei de usturoi
 7 sardine din conserva (scurse de ulei)
 1 mg smantana
 50 gr feta
 50 gr parmezan

Indicații

1

Prajeste pulpele de pui intr-o tigaie cu putina grasime, pana se inrosesc. După ce le scoatem, scoatem oasele, apoi tăiem carnea în bucăți mici. Aruncați baconul tocat în tigaie. Dupa ce s-a prajit baconul , îndepărtați-l și puneți feliile de pâine in tigaie. Le prăjim și le tăiem apoi.

Sos
2

Pentru sos, zdrobiți usturoiul și sardinele într-un mojar. Amestecați smântâna cu brânza feta și adăugați amestecul de usturoi si sardine.

Salata in sine
3

Aruncăm frunzele de salată în sos, apoi adaugam puiul si baconul . Adauga pâinea prăjită și amesteca ușor în câteva mișcări. La final, presarați salata cu parmezan ras.

Note

Salata Cezar