Gogosi de gris perfecte pentru servit langa ceai sau cafea
Ingrediente:
Mod de preparare:
Incalziti laptele, iar cand acesta este fierbinte adugati zaharul , sarea si mai apoi cand acesta fierbe se adauga grisul. Se fierbe pana cand grisul va vea o consistenta tare.
Când s-a racit , amestecați bine cu 2 ouă întregi.
Goliti grisul pe un tocator și intindeti masa utilizand palmele.
Cu o matrita de gogoși se scot bucati care se aseaza in cele 2 oua mentionate mai sus dupa care se prăjesc până devin aurii.
Se presară cu zahăr pudră și se servește cu gem.
Ingrediente
Indicații
Incalziti laptele, iar cand acesta este fierbinte adugati zaharul , sarea si mai apoi cand acesta fierbe se adauga grisul. Se fierbe pana cand grisul va vea o consistenta tare.
Când s-a racit , amestecați bine cu 2 ouă întregi.
Goliti grisul pe un tocator și intindeti masa utilizand palmele.
Cu o matrita de gogoși se scot bucati care se aseaza in cele 2 oua mentionate mai sus dupa care se prăjesc până devin aurii.
Se presară cu zahăr pudră și se servește cu gem.