Ceva diferit
pt. 4 persoane
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se spală cartofii dulci și se taie in jumătati, se pun la cuptor până se inmoaie(180 - 200 grade celsius) , aprox. in 40 de minute.
Când este gata, îi scoatem și cu o lingurita se scoate si miezul cartofului într-un bol, astfel încât coaja să rămână sub forma unui bol.
Miezul de cartofi și brânza de burduf se amestecă cu leurda proaspătă, si se sareaza / pipereaza dupa gust. Odată ce a devenit omogen, amestecul se toarna inapoi in cartofi. Acestia se pun inapoi la cuptor inca 10 minute la aceeasi temperatura .
Cascavalul de capra este apoi feliat si prajit într-o tigaie pentru câteva minute. Când ați terminat, serviți cu cartofi dulci, presărați cu ulei din semințe de dovleac, semințe de dovleac și leurda.
Ingrediente
Indicații
Se spală cartofii dulci și se taie in jumătati, se pun la cuptor până se inmoaie(180 - 200 grade celsius) , aprox. in 40 de minute.
Când este gata, îi scoatem și cu o lingurita se scoate si miezul cartofului într-un bol, astfel încât coaja să rămână sub forma unui bol.
Miezul de cartofi și brânza de burduf se amestecă cu leurda proaspătă, si se sareaza / pipereaza dupa gust. Odată ce a devenit omogen, amestecul se toarna inapoi in cartofi. Acestia se pun inapoi la cuptor inca 10 minute la aceeasi temperatura .
Cascavalul de capra este apoi feliat si prajit într-o tigaie pentru câteva minute. Când ați terminat, serviți cu cartofi dulci, presărați cu ulei din semințe de dovleac, semințe de dovleac și leurda.