Shakshuka este un mic dejun delicios, foarte usor de facut, de la care nu te-ai fi asteptat sa fie asa de gustos. Reteta poate fi adaptata cu ce legume ai prin camara sau iti este pofta.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se taie ceapa marunt si se adauga intr-o lingura de ulei de masline in tigaie.
Se tine pe foc pana devine translucida.
Se adauga usturoiul tocat marunt si ce doi ardei tocatii cubulete.
Se tin pe foc aprox. 5 min., dupa care se adauga si rosiile.
Se adauga condimentele (mai putin patrunjelul) si se amesteca.
Se adauga cele 3 oua si se pune la cuptor pentru 10 minute la 180 de grade.
Se scoate de la cuptor, se adauga patrunjelul tocat si se poate servi.
Ingrediente
Indicații
Se taie ceapa marunt si se adauga intr-o lingura de ulei de masline in tigaie.
Se tine pe foc pana devine translucida.
Se adauga usturoiul tocat marunt si ce doi ardei tocatii cubulete.
Se tin pe foc aprox. 5 min., dupa care se adauga si rosiile.
Se adauga condimentele (mai putin patrunjelul) si se amesteca.
Se adauga cele 3 oua si se pune la cuptor pentru 10 minute la 180 de grade.
Se scoate de la cuptor, se adauga patrunjelul tocat si se poate servi.