Simple dar rafinate, perfecte pentru o cină romantică.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Fierbem pastele în 2l de apa cu sare, până devin al dente.
Punem uleiul la încălzit într-o tigaie, iar când acesta e încins, adăugăm spanacul.
Gătim spanacul până acesta e moale, după care adăugăm laptele și usturoiul pisat, după care amestecăm din când în când, astfel încât să nu se ardă.
Când fierbe laptele, adăugăm gorgonzola și continuăm să amestecăm până aceasta se topește și sosul se îngroașă.
Se verifică dacă sosul e sărat, se adaugă piper, după care se adaugă și pastele strecurate.
Se mai lasă la gătit timp de un minut după care sunt gata. Se pot servi împreună cu un vin alb sec.
Ingrediente
Indicații
Fierbem pastele în 2l de apa cu sare, până devin al dente.
Punem uleiul la încălzit într-o tigaie, iar când acesta e încins, adăugăm spanacul.
Gătim spanacul până acesta e moale, după care adăugăm laptele și usturoiul pisat, după care amestecăm din când în când, astfel încât să nu se ardă.
Când fierbe laptele, adăugăm gorgonzola și continuăm să amestecăm până aceasta se topește și sosul se îngroașă.
Se verifică dacă sosul e sărat, se adaugă piper, după care se adaugă și pastele strecurate.
Se mai lasă la gătit timp de un minut după care sunt gata. Se pot servi împreună cu un vin alb sec.