Ceva ușor, de vară.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se taie cartofii, ca pentru supă și se pun la fiert, după care se adaugă sare.
Se fierb ouăle timp de 6 minute, după care se decojesc și se taie cuburi.
Ceapa se taie în solzișori, care se condimentează cu sare, ulei de măsline și oțet.
Când cartofii sunt fierți, se pun într-un bol peste care se adaugă ceapa, ouăle și piper. Se gustă, iar dacă mai trebuie, se adaugă sare.
Opțional, se poate face un sos ușor, dând prin blender un castravete și amestecând-u-l cu 200 g de iaurt grecesc.
Ingrediente
Indicații
Se taie cartofii, ca pentru supă și se pun la fiert, după care se adaugă sare.
Se fierb ouăle timp de 6 minute, după care se decojesc și se taie cuburi.
Ceapa se taie în solzișori, care se condimentează cu sare, ulei de măsline și oțet.
Când cartofii sunt fierți, se pun într-un bol peste care se adaugă ceapa, ouăle și piper. Se gustă, iar dacă mai trebuie, se adaugă sare.
Opțional, se poate face un sos ușor, dând prin blender un castravete și amestecând-u-l cu 200 g de iaurt grecesc.