Pizza Capriciosa

AutorTeodoraF
DificultateIntermediar

O pizza clasică, bună pentru momentele când ai chef de o pizza care să nu fie sofisticată și să fie pe placul tuturor.

Pentru blat se folosește rețeta de blat de pizza postată de mine. (https://icooking.ro/retete/blat-pizza)

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire2 ore 20 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total2 ore 35 minute

Ingrediente:

 300 gr aluat de pizza, întins într-un blat de 2-3 mm
 4 sos de roșii / ketchup
 300 gr Mozarella răzuită
 100 gr Măsline negre, cu sâmbure
 150 gr Ciuperci champignon din borcan, feliate
 150 gr Bacon feliat subțire
 50 gr Boabe Porumb dulce
 10 ml Ulei de măsline

Mod de preparare:

1

Pentru blat, vă rog să urmați rețeta de blat postată de mine.

Se întinde blatul într-o tavă care se unge cu ulei de măsline.

2

Pe blat se adaugă sosul de roșii, apoi brânza peste care se adaugă mai întâi baconul, apoi ciupercile, porumbul iar la final, măslinele.

3

Se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 de grade unde se ține 20 de minute.

4

Poftă bună!

Ingrediente

 300 gr aluat de pizza, întins într-un blat de 2-3 mm
 4 sos de roșii / ketchup
 300 gr Mozarella răzuită
 100 gr Măsline negre, cu sâmbure
 150 gr Ciuperci champignon din borcan, feliate
 150 gr Bacon feliat subțire
 50 gr Boabe Porumb dulce
 10 ml Ulei de măsline

Indicații

1

Pentru blat, vă rog să urmați rețeta de blat postată de mine.

Se întinde blatul într-o tavă care se unge cu ulei de măsline.

2

Pe blat se adaugă sosul de roșii, apoi brânza peste care se adaugă mai întâi baconul, apoi ciupercile, porumbul iar la final, măslinele.

3

Se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 de grade unde se ține 20 de minute.

4

Poftă bună!

Note

Pizza Capriciosa