Pentru un refresh
Ingrediente:
Mod de preparare:
Cojim rubarba, o tocăm în bucăți de 1 cm și se presară cu zahăr brun după gust. Într-un bol , bateți ouăle, adaugand zaharul si zaharul vanilat pana la obtinerea unei compozitii fine. Adăugați treptat încă un litru de lapte și 330 g de făină. La sfârșit obținem o masă asemănătoare celei pentru clătite.
Puneți rubarba într-o tavă unsă bine cu grasime/untura și turnați peste aluatul. Se coace în cuptor de 180 de grade până se observati o culoare bruna aurie.
Ingrediente
Indicații
Cojim rubarba, o tocăm în bucăți de 1 cm și se presară cu zahăr brun după gust. Într-un bol , bateți ouăle, adaugand zaharul si zaharul vanilat pana la obtinerea unei compozitii fine. Adăugați treptat încă un litru de lapte și 330 g de făină. La sfârșit obținem o masă asemănătoare celei pentru clătite.
Puneți rubarba într-o tavă unsă bine cu grasime/untura și turnați peste aluatul. Se coace în cuptor de 180 de grade până se observati o culoare bruna aurie.