Nimic nu spune vară ca o porție de legume gătite în stil franțuzesc. Este o rețetă ușoară și delicioasă care nu necesită multe ingrediente.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180C
Intr-un bol de marime medie, adaugati cele 3 rosii zdrobite, ulei de masline, usturoi proaspat, ierburi, sare, piper si amestecati.
Turnati amestecul de rosii intr-un tava de copt si neteziti-l intr-un strat uniform pe fundul ei.
Feliati legumele (2 cepe mari, 1 zuchini, 1 vanata, 2 rosii) si asezati-le pe partea lor in tava, sprijinindu-va de marginea tavei. Repetati pana ce ati umplut tava si ati terminat toate feliile de legume.
Stropiti pe deasupra legumelor cu ulei de masline.
Gatiti pentru cam o ora, pana cand legumele sunt putin maro si sosul de rosii incepe sa bolboroseasca.
Ornati cu busuioc proaspat.
Ingrediente
Indicații
Preincalziti cuptorul la 180C
Intr-un bol de marime medie, adaugati cele 3 rosii zdrobite, ulei de masline, usturoi proaspat, ierburi, sare, piper si amestecati.
Turnati amestecul de rosii intr-un tava de copt si neteziti-l intr-un strat uniform pe fundul ei.
Feliati legumele (2 cepe mari, 1 zuchini, 1 vanata, 2 rosii) si asezati-le pe partea lor in tava, sprijinindu-va de marginea tavei. Repetati pana ce ati umplut tava si ati terminat toate feliile de legume.
Stropiti pe deasupra legumelor cu ulei de masline.
Gatiti pentru cam o ora, pana cand legumele sunt putin maro si sosul de rosii incepe sa bolboroseasca.
Ornati cu busuioc proaspat.