Cu siguranță foietajele sunt îndrăgite foarte mult de cei mai mulți dintre noi și au ajuns să ocupe un loc fruntaș în topul mâncărurilor preferate care pot fi luate și la pachet. Va propun această rețetă de foietaje cu ciuperci, brânză telemea și ouă de prepeliță, simplu de făcut și absolut delicioase.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Ciupercile se taie bucăți mai mici și se călesc în unt alaturi de usturoiul tocat.
Când ciupercile sunt gata, le luam de pe foc și le lăsăm să se răcească câteva minute. După ce ciupercile s-au racit, se amestecă cu brânza telemea tăiată cubulețe și firele de ceapă verde.
Foaia de aluat se taie in 4 sau in 6 și în fiecare patrat se pune amestecul din ciuperci și telemea iar deasupra, un ou de prepeliță sau 2. Marginile se sucesc pentru a nu lăsa compoziția să iasă.
Se ung foile cu un ou bătut și se pun la cuptor la 190° timp de 30 de minute sau până când sunt gata.
Ingrediente
Indicații
Ciupercile se taie bucăți mai mici și se călesc în unt alaturi de usturoiul tocat.
Când ciupercile sunt gata, le luam de pe foc și le lăsăm să se răcească câteva minute. După ce ciupercile s-au racit, se amestecă cu brânza telemea tăiată cubulețe și firele de ceapă verde.
Foaia de aluat se taie in 4 sau in 6 și în fiecare patrat se pune amestecul din ciuperci și telemea iar deasupra, un ou de prepeliță sau 2. Marginile se sucesc pentru a nu lăsa compoziția să iasă.
Se ung foile cu un ou bătut și se pun la cuptor la 190° timp de 30 de minute sau până când sunt gata.