Salata vegana cu tofu și ciuperci.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Ciupercile se spala și se lasă la scurs.
Baby spanacul se da printr-un jet de apa rece și se lasă la scurs într-o sita.
Într-o tigaie se pune o lingura de ulei de măsline și se adaugă ciupercile tăiate în bucatele.
Se călesc 10 minute sau pana scade apa din ele.
Se condimentează cu sare și piper.
Brânza tofu se taie cubulețe.
Într un bol se amesteca baby spanacul cu măslinele kalamata, brânza tofu și ciupercile.
Se mai pune o lingura de ulei de măsline, sare, piper și boia de ardei iute.
Pofta bună!
Ingrediente
Indicații
Ciupercile se spala și se lasă la scurs.
Baby spanacul se da printr-un jet de apa rece și se lasă la scurs într-o sita.
Într-o tigaie se pune o lingura de ulei de măsline și se adaugă ciupercile tăiate în bucatele.
Se călesc 10 minute sau pana scade apa din ele.
Se condimentează cu sare și piper.
Brânza tofu se taie cubulețe.
Într un bol se amesteca baby spanacul cu măslinele kalamata, brânza tofu și ciupercile.
Se mai pune o lingura de ulei de măsline, sare, piper și boia de ardei iute.
Pofta bună!