Mâncare de linte roșie, nu cea mai aspectuoasa dar foarte gustoasa și sanatoasa
Ingrediente:
Mod de preparare:
Lintea se spala și se pune la fiert pentru aproximativ 20 de minute. Se ia spuma de deasupra pe parcursul fierberii.
Ceapa se toaca mărunt, morcovul se da prin răzătoare.
Într o tigaie se pune uleiul de măsline, iar când acesta este încins se pune ceapa și se călește 5 minute.
Apoi se adaugă morcovul ras.
După ce a fiert lintea, se scurge apa rămasă, iar lintea se pune și ea în tigaie.
Se amestecă totul și se asezonează cu sare, piper după gust, boia de ardei dulce și pudra de usturoi.
Opțional se poate pune o lingura de pasta de roșii.
Se tine pe foc aproximativ 15 minute pana se omogenizează toate ingredientele.
Pofta bună!
Ingrediente
Indicații
Lintea se spala și se pune la fiert pentru aproximativ 20 de minute. Se ia spuma de deasupra pe parcursul fierberii.
Ceapa se toaca mărunt, morcovul se da prin răzătoare.
Într o tigaie se pune uleiul de măsline, iar când acesta este încins se pune ceapa și se călește 5 minute.
Apoi se adaugă morcovul ras.
După ce a fiert lintea, se scurge apa rămasă, iar lintea se pune și ea în tigaie.
Se amestecă totul și se asezonează cu sare, piper după gust, boia de ardei dulce și pudra de usturoi.
Opțional se poate pune o lingura de pasta de roșii.
Se tine pe foc aproximativ 15 minute pana se omogenizează toate ingredientele.
Pofta bună!