Salata calda cu năut, ciuperci și orez brun, delicioasa și ușor de preparat, poate constitui un prânz pe care sa îl iei cu tine la birou
Ingrediente:
Mod de preparare:
Dacă folosiți năut uscat este nevoie sa îl puneți la înmuiat peste noapte în apa si apoi sa îl fierbeți 30-40 de minute.
Eu am folosit năut gata preparat, de la conserva.
Ciupercile se taie în fâșii și se călesc în uleiul de măsline pana când scade apa lăsată de acestea.
La rețetă am folosit orez integral prefiert. Se găsește la plicuri și se fierbe aproximativ 10 minute.
Dacă folosiți orez brun normal, acesta se fierbe în apa cu sare aproximativ 20 de minute, sau conform indicațiilor de pe ambalaj.
În tigaia în care am călit ciupercile adaug orezul fiert și năutul.
Se amesteca toate ingredientele, se asezonează cu sare și piper după gust, după care se mai țin pe foc 5-10 minute pentru a se întrepătrunde aromele.
Pentru mai mult gust, în loc de sare, la pasul final puteți sa puneți 2 linguri de sos de soia.
Pofta bună!
Ingrediente
Indicații
Dacă folosiți năut uscat este nevoie sa îl puneți la înmuiat peste noapte în apa si apoi sa îl fierbeți 30-40 de minute.
Eu am folosit năut gata preparat, de la conserva.
Ciupercile se taie în fâșii și se călesc în uleiul de măsline pana când scade apa lăsată de acestea.
La rețetă am folosit orez integral prefiert. Se găsește la plicuri și se fierbe aproximativ 10 minute.
Dacă folosiți orez brun normal, acesta se fierbe în apa cu sare aproximativ 20 de minute, sau conform indicațiilor de pe ambalaj.
În tigaia în care am călit ciupercile adaug orezul fiert și năutul.
Se amesteca toate ingredientele, se asezonează cu sare și piper după gust, după care se mai țin pe foc 5-10 minute pentru a se întrepătrunde aromele.
Pentru mai mult gust, în loc de sare, la pasul final puteți sa puneți 2 linguri de sos de soia.
Pofta bună!