Cartofi aromati, crocanti la exterior, moi si pufosi la interior.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pregatiti o baie de apa si sare pentru cartofii bine curatati si taiati felii groase.
Asezati cartofii in apa sarata timp de 15 minute, acestia vor absorbi cantitatea perfecta de sare.
Intindeti feliile de cartofi intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Presarati boia si fulgi de chilli incercand sa acoperiti cat mai bine feliile de cartofi.
Lasati la copt aproximativ o ora:
Primele 10 minute la 250 de grade si apoi la 180.
Astfel ei vor capata o crusta aurie si crocanta la exterior.
Ingrediente
Indicații
Pregatiti o baie de apa si sare pentru cartofii bine curatati si taiati felii groase.
Asezati cartofii in apa sarata timp de 15 minute, acestia vor absorbi cantitatea perfecta de sare.
Intindeti feliile de cartofi intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Presarati boia si fulgi de chilli incercand sa acoperiti cat mai bine feliile de cartofi.
Lasati la copt aproximativ o ora:
Primele 10 minute la 250 de grade si apoi la 180.
Astfel ei vor capata o crusta aurie si crocanta la exterior.