Pite aromate numai bune de insotit un hummus cremos, o salata sau branza preferata.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Dizolvati drojdia in apa. Si adaugati amestecul peste faina, intr-un bol.
Framantati pana obtineti un aluat elastic si pufos.
Aproximativ 10 min.
Impartiti aluatul in 5 bile.
Intindeti cu mana, pe o suprafata tapetata cu faina, fiecare bila de aluat.
Asezeti pitele formate pe fundul unei tigai antiaderente, incinse.
Si coaceti pe ambele parti pana incep sa se formeze mici pete negre.
Repetati cu fiecare bila de aluat.
Frecati pitele fierbinti cu usturoi, ungeti-le apoi cu ulei de masline si presarati fulgi de chili si patrunjel maruntit.
Ingrediente
Indicații
Dizolvati drojdia in apa. Si adaugati amestecul peste faina, intr-un bol.
Framantati pana obtineti un aluat elastic si pufos.
Aproximativ 10 min.
Impartiti aluatul in 5 bile.
Intindeti cu mana, pe o suprafata tapetata cu faina, fiecare bila de aluat.
Asezeti pitele formate pe fundul unei tigai antiaderente, incinse.
Si coaceti pe ambele parti pana incep sa se formeze mici pete negre.
Repetati cu fiecare bila de aluat.
Frecati pitele fierbinti cu usturoi, ungeti-le apoi cu ulei de masline si presarati fulgi de chili si patrunjel maruntit.