Un mic dejun savuros si hranitor numai bun pentru o dimineata friguroasa.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Puneti la fiert apa si otetul, cand amestecul incepe sa fiarba, spargeti fiecare ou in mijlocul oalei in care fierbe apa.
Posati ouale timp de 4-5 minute pentru a fi moi, sau 7 pentru a fi tari.
Intr-o tigaie incinsa, turnati uleiul de masline, nautul bine scurs de apa si boia dulce de ardei.
Nautul trebuie amestecat incontinuu pentru a nu se arde prea tare, 5 minute sunt suficiente pentru a capata o crusta crocanta.
Pe o farfurie intinsa asezati iaurtul, in centru ouale posate, iar in jur nautul si sosul de ulei de masline si boia.
Presarati marar proaspat sj busuioc.
Ingrediente
Indicații
Puneti la fiert apa si otetul, cand amestecul incepe sa fiarba, spargeti fiecare ou in mijlocul oalei in care fierbe apa.
Posati ouale timp de 4-5 minute pentru a fi moi, sau 7 pentru a fi tari.
Intr-o tigaie incinsa, turnati uleiul de masline, nautul bine scurs de apa si boia dulce de ardei.
Nautul trebuie amestecat incontinuu pentru a nu se arde prea tare, 5 minute sunt suficiente pentru a capata o crusta crocanta.
Pe o farfurie intinsa asezati iaurtul, in centru ouale posate, iar in jur nautul si sosul de ulei de masline si boia.
Presarati marar proaspat sj busuioc.