Un dulce nevinovat, fără zahăr, fără gluten, vegan.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem cele 2 linguri de seminţe de in măcinate într-un castronel alături de 4 linguri de apă şi lăsăm să se lege pentru aproximativ 5 minute.
În vasul de la robotul de bucătărie, punem cele două banane şi mixăm până se formează o pastă.
Apoi, adăugăm în vasul de la robot fasolea neagră, laptele de cocos, untul de arahide, cacaua, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, esenţa de rom. praful de sare şi seminţele de in măcinate (pe care le-am pus în apă) şi mixăm bine până se formează o compoziţie omogenă.
La final, adăugăm miezul de nucă şi amestăcăm cu o lingură.
Punem compoziţia într-o tavă şi o dăm la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru aproximativ 50 de minute.
Eu am savurat negresa alături de o îngheţată fără zahăr, din banane şi fructe de pădure.
Ingrediente
Indicații
Punem cele 2 linguri de seminţe de in măcinate într-un castronel alături de 4 linguri de apă şi lăsăm să se lege pentru aproximativ 5 minute.
În vasul de la robotul de bucătărie, punem cele două banane şi mixăm până se formează o pastă.
Apoi, adăugăm în vasul de la robot fasolea neagră, laptele de cocos, untul de arahide, cacaua, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, esenţa de rom. praful de sare şi seminţele de in măcinate (pe care le-am pus în apă) şi mixăm bine până se formează o compoziţie omogenă.
La final, adăugăm miezul de nucă şi amestăcăm cu o lingură.
Punem compoziţia într-o tavă şi o dăm la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru aproximativ 50 de minute.
Eu am savurat negresa alături de o îngheţată fără zahăr, din banane şi fructe de pădure.