Ideală ca gustare înainte sau după antrenament.
Ingrediente:
Mod de preparare:
In vasul de la robotul de bucatarie punem năutul fiert, pudra proteică, cacaua, untul de caju, praful de copt, esența de rom și laptele vegetal. Mixăm bine până obținem o compoziție omogenă.
Peste aceasta compoziție adăugăm alunele de pădure și amestecăm cu o spatulă.
Punem compoziția într-o tava de copt tapetată cu hârtie de copt.
Deasupra ornăm cu pernițele de ciocolată.
Dăm la cuptor prăjitura pentru 35-40 de minute la 180 °C.
Ingrediente
Indicații
In vasul de la robotul de bucatarie punem năutul fiert, pudra proteică, cacaua, untul de caju, praful de copt, esența de rom și laptele vegetal. Mixăm bine până obținem o compoziție omogenă.
Peste aceasta compoziție adăugăm alunele de pădure și amestecăm cu o spatulă.
Punem compoziția într-o tava de copt tapetată cu hârtie de copt.
Deasupra ornăm cu pernițele de ciocolată.
Dăm la cuptor prăjitura pentru 35-40 de minute la 180 °C.