Mare admiratoare a patisierului Pierre Hermé, Guillemette s-a inspirat din uimitoarea lui combinație de ciocolată cu lapte, ghimbir și lămâie pentru a face aceste fursecuri cu gust surprinzător.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pentru ca untul să nu fie prea tare și greu de lucrat, scoateți-l din frigider cu 30 de minute înainte de a începe prepararea rețetei.
Încălziți cuptorul la 180˚C. Într-un castron mare amestecați untul semisărat, coaja rasă de lămâie verde, pudra de ghimbir și zahărul brun. Frecați până ce textura devine foarte cremoasă, apoi încorporați oul. Încorporați amestecul de făină, praf de copt și ciocolată cu lapte și amestecați totul repede, fără să frământați prea mult aluatul.
Puneți mici bile de aluat pe tava de copt acoperită înainte cu hârtie pergament și turtiți-le ușor. Băgați tava la cuptor și lăsați la copt 10 minute.
Când s-au copt, scoateți tava din cuptor și lăsați fursecurile să se răcească de tot înainte de a le dezlipi.
Ingrediente
Indicații
Pentru ca untul să nu fie prea tare și greu de lucrat, scoateți-l din frigider cu 30 de minute înainte de a începe prepararea rețetei.
Încălziți cuptorul la 180˚C. Într-un castron mare amestecați untul semisărat, coaja rasă de lămâie verde, pudra de ghimbir și zahărul brun. Frecați până ce textura devine foarte cremoasă, apoi încorporați oul. Încorporați amestecul de făină, praf de copt și ciocolată cu lapte și amestecați totul repede, fără să frământați prea mult aluatul.
Puneți mici bile de aluat pe tava de copt acoperită înainte cu hârtie pergament și turtiți-le ușor. Băgați tava la cuptor și lăsați la copt 10 minute.
Când s-au copt, scoateți tava din cuptor și lăsați fursecurile să se răcească de tot înainte de a le dezlipi.