Foarte gustoase si bune pentru a fi servite ca gustare.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se da cascavalul pe razatoarea mica. E de preferat sa alegem un cascaval mai tare pentru ca buletele sa nu se aplatizeze.
Amestecam cascavalul ras cu faina alba, apoi adaugam cele 2 oua si framantam pana obtinem o compozitie omogena si lipicioasa.
Umezim mainile cu apa si formam bilute din alutul format pe care le tavalim prin ce seminte avem.
Preincalzim cuptorul la 220 de grade Celsius, punem buletele pe hartia de copt intr-o tava si le coacem pentru 17-20 minute sau pana ce incep sa se rumeneasca usor.
Sunt foarte bune mai ales calde, dar si reci.
Ingrediente
Indicații
Se da cascavalul pe razatoarea mica. E de preferat sa alegem un cascaval mai tare pentru ca buletele sa nu se aplatizeze.
Amestecam cascavalul ras cu faina alba, apoi adaugam cele 2 oua si framantam pana obtinem o compozitie omogena si lipicioasa.
Umezim mainile cu apa si formam bilute din alutul format pe care le tavalim prin ce seminte avem.
Preincalzim cuptorul la 220 de grade Celsius, punem buletele pe hartia de copt intr-o tava si le coacem pentru 17-20 minute sau pana ce incep sa se rumeneasca usor.
Sunt foarte bune mai ales calde, dar si reci.