Preferata copiilor mei!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Incalzim cuptorul la 180 grade si pregatim tava pe care o tapetam cu hartie de copt.
Pentru blat batem ouale cu zaharul, adaugam uleiul si frecam bine compozitia pana se leaga.
Adaugam si faina amestecata cu praful de copt alternând cu laptele.
Aluatul trebuie sa curga dar sa fie mai gros decat cel de clatite.
Turnam jumatate din compozitie într-o tava tapetata cu hartie de copt si o punem 12 minute la cuptorul încins la 180°C.
Dupa cele 12 minute o scoatem de la cuptor si punem amestecul de branza dulce, oua, gris si zahar.
Peste crema punem cealaltă jumătate de aluat oprită si mai dam la cuptor pentru încă 40 de minute la 180°C , ultimele 15 minute micsorand temperatura la 120°C.
Cand o scoatem de la cuptor o presaram cu zahar pudră si o taiem doar cand este răcită complet!
Ingrediente
Indicații
Incalzim cuptorul la 180 grade si pregatim tava pe care o tapetam cu hartie de copt.
Pentru blat batem ouale cu zaharul, adaugam uleiul si frecam bine compozitia pana se leaga.
Adaugam si faina amestecata cu praful de copt alternând cu laptele.
Aluatul trebuie sa curga dar sa fie mai gros decat cel de clatite.
Turnam jumatate din compozitie într-o tava tapetata cu hartie de copt si o punem 12 minute la cuptorul încins la 180°C.
Dupa cele 12 minute o scoatem de la cuptor si punem amestecul de branza dulce, oua, gris si zahar.
Peste crema punem cealaltă jumătate de aluat oprită si mai dam la cuptor pentru încă 40 de minute la 180°C , ultimele 15 minute micsorand temperatura la 120°C.
Cand o scoatem de la cuptor o presaram cu zahar pudră si o taiem doar cand este răcită complet!