Brioșe

AutorNeagu Viorel
DificultateÎncepător

Dulcele copiilor

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 200 gr Faina
 150 gr Unt
 150 gr Zahar pudra
 1 tsp Esenta de vanilie
 3 Oua
 ½ tsp Praf de copt
 50 gr Cacao

Mod de preparare:

1

Intr-un castron mixam zaharul cu untul pana devine o spumă.

2

Adăugăm ouale unul cate unul, praful de copt, esenta de vanilie, cacaua si mixam bine până se încorporează.

3

Turnam aluatul in forme de briose pe care le coacem 15-20 de minute la 160°C pana se rumenesc.

4

Dupa preferință se pot orna cu cremă sau se presară cu zahar pudră!

Ingrediente

 200 gr Faina
 150 gr Unt
 150 gr Zahar pudra
 1 tsp Esenta de vanilie
 3 Oua
 ½ tsp Praf de copt
 50 gr Cacao

Indicații

1

Intr-un castron mixam zaharul cu untul pana devine o spumă.

2

Adăugăm ouale unul cate unul, praful de copt, esenta de vanilie, cacaua si mixam bine până se încorporează.

3

Turnam aluatul in forme de briose pe care le coacem 15-20 de minute la 160°C pana se rumenesc.

4

Dupa preferință se pot orna cu cremă sau se presară cu zahar pudră!

Note

Brioșe