O reteta de tapas spaniol, gata in 15 minute cu arome mediteraniene
Ingrediente:
Mod de preparare:
Condimentam crevetii cu paprika si sare si amestecam.
Calim usturoiul feliat in ulei de masline la foc mediu, cu grija sa nu se arda. E important sa se infuzeze uleiul cu aroma de usturoi, dar nu vrem aroma amara de usturoi ars.
Adaugam crevetii si dam focul spre maxim. Gatim crevetii cam 2 minute, amestecand.
Cand prind culoare crevetii adaugam vinul si amestecam pana cand crevetii sunt gatiti.
Asteptam sa scada putin sosul, pana devine putin mai consistent.
Oprim focul si presaram patrunjel proaspat.
Servim cu paine prajita cu ulei de masline.
Ingrediente
Indicații
Condimentam crevetii cu paprika si sare si amestecam.
Calim usturoiul feliat in ulei de masline la foc mediu, cu grija sa nu se arda. E important sa se infuzeze uleiul cu aroma de usturoi, dar nu vrem aroma amara de usturoi ars.
Adaugam crevetii si dam focul spre maxim. Gatim crevetii cam 2 minute, amestecand.
Cand prind culoare crevetii adaugam vinul si amestecam pana cand crevetii sunt gatiti.
Asteptam sa scada putin sosul, pana devine putin mai consistent.
Oprim focul si presaram patrunjel proaspat.
Servim cu paine prajita cu ulei de masline.