O prajitura delicioasa perfecta alaturi de o ceasca de cafea, usor de facut.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un robot de bucatarie, sau intr-un bol, adauga toate ingredientele pentru streusel si combina-le. Poti face acest lucru si de mana. Amesteca ingredientele pana au o textura faramicioasa.
Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Unge o tava rotunda sau patrata cu unt si apoi acoper-o cu faina, pentru a nu se prinde prajitura.
Intr-un bol, cu ajutorul unui mixer bate untul impreuna cu zaharul pana au o textura cremoasa si pufoasa si o culoare deschisa.
Adauga ouale pe rand, amestecand bine dupa fiecare. Apoi vanilia.
Cerne faina, praful de copt si sarea si amesteca pana cand ingredientele sunt combinate.
Toarna aluatul in tava si aranjeaza-l uniform. Adauga prunele taiate in 4, unele langa altele.
Adauga toppingul streusel peste prune.
Coace la 180 grade Celsius aproximativ 50 de minute sau pana cand o scobitoare introdusa in prajitura iese curata.
Ingrediente
Indicații
Intr-un robot de bucatarie, sau intr-un bol, adauga toate ingredientele pentru streusel si combina-le. Poti face acest lucru si de mana. Amesteca ingredientele pana au o textura faramicioasa.
Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Unge o tava rotunda sau patrata cu unt si apoi acoper-o cu faina, pentru a nu se prinde prajitura.
Intr-un bol, cu ajutorul unui mixer bate untul impreuna cu zaharul pana au o textura cremoasa si pufoasa si o culoare deschisa.
Adauga ouale pe rand, amestecand bine dupa fiecare. Apoi vanilia.
Cerne faina, praful de copt si sarea si amesteca pana cand ingredientele sunt combinate.
Toarna aluatul in tava si aranjeaza-l uniform. Adauga prunele taiate in 4, unele langa altele.
Adauga toppingul streusel peste prune.
Coace la 180 grade Celsius aproximativ 50 de minute sau pana cand o scobitoare introdusa in prajitura iese curata.