Un aperitiv delicios.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Untul rece tăiat cubulețe îl amestecăm,folosind o furculiță,cu făina amestecată în prealabil cu praful de copt,praful de usturoi și sarea.
Preâncălzim cuptorul la 180°C.
Turnam deasupra maiaua rece,atunci scoasă din frigider și amestecăm bine compoziția.,care e destul de compactă.
Adăugăm amestecul de roșii uscate ,chilli și busuioc,încorporam,după care cu ajutorul unei lingurițe sau cu mâna modelăm mici biluțe pe care le punem într-o tavă acoperită cu hârtie de copt.
Coacem aproximativ 15-20 de minute pâna partea de jos a fursecurilor prinde culoare.
Deasupra rămân aproape albe.
Ingrediente
Indicații
Untul rece tăiat cubulețe îl amestecăm,folosind o furculiță,cu făina amestecată în prealabil cu praful de copt,praful de usturoi și sarea.
Preâncălzim cuptorul la 180°C.
Turnam deasupra maiaua rece,atunci scoasă din frigider și amestecăm bine compoziția.,care e destul de compactă.
Adăugăm amestecul de roșii uscate ,chilli și busuioc,încorporam,după care cu ajutorul unei lingurițe sau cu mâna modelăm mici biluțe pe care le punem într-o tavă acoperită cu hârtie de copt.
Coacem aproximativ 15-20 de minute pâna partea de jos a fursecurilor prinde culoare.
Deasupra rămân aproape albe.