Biscuiți cu făină de cânepă

AutorLarisa
DificultateÎncepător

Un gust interesant și delicios.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total25 minute

Ingrediente:

 150 gr Făină
 50 gr Făină de cânepă
 20 gr Amidon
 20 gr Pudră de cacao
 100 gr Zahăr brun
 2 fl oz Zahăr vanilat
 100 gr Margarină vegetală
 30 ml Lapte vegetal

Mod de preparare:

1

Intr-un vas amestecăm făina,făina de cânepă,amidonul,pudra de cacao,zahărul brun și zahărul vanilat.

2

Preîncălzim cuptorul la 190°C.
Adăugăm margarina și laptele vegetal și frământăm până obținem un aluat uniform.

3

Pudrăm cu făină suprafața de lucru și întindem aluatul la o grosime de 3 mm.

4

Decupăm aluatul sub diverse forme și îl așezăm în tava tapetată cu hârtie de copt.

5

Coacem biscuiți la 190°C timp de 10 minute.

Ingrediente

 150 gr Făină
 50 gr Făină de cânepă
 20 gr Amidon
 20 gr Pudră de cacao
 100 gr Zahăr brun
 2 fl oz Zahăr vanilat
 100 gr Margarină vegetală
 30 ml Lapte vegetal

Indicații

1

Intr-un vas amestecăm făina,făina de cânepă,amidonul,pudra de cacao,zahărul brun și zahărul vanilat.

2

Preîncălzim cuptorul la 190°C.
Adăugăm margarina și laptele vegetal și frământăm până obținem un aluat uniform.

3

Pudrăm cu făină suprafața de lucru și întindem aluatul la o grosime de 3 mm.

4

Decupăm aluatul sub diverse forme și îl așezăm în tava tapetată cu hârtie de copt.

5

Coacem biscuiți la 190°C timp de 10 minute.

Note

Biscuiți cu făină de cânepă