Un gust interesant și delicios.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un vas amestecăm făina,făina de cânepă,amidonul,pudra de cacao,zahărul brun și zahărul vanilat.
Preîncălzim cuptorul la 190°C.
Adăugăm margarina și laptele vegetal și frământăm până obținem un aluat uniform.
Pudrăm cu făină suprafața de lucru și întindem aluatul la o grosime de 3 mm.
Decupăm aluatul sub diverse forme și îl așezăm în tava tapetată cu hârtie de copt.
Coacem biscuiți la 190°C timp de 10 minute.
Ingrediente
Indicații
Intr-un vas amestecăm făina,făina de cânepă,amidonul,pudra de cacao,zahărul brun și zahărul vanilat.
Preîncălzim cuptorul la 190°C.
Adăugăm margarina și laptele vegetal și frământăm până obținem un aluat uniform.
Pudrăm cu făină suprafața de lucru și întindem aluatul la o grosime de 3 mm.
Decupăm aluatul sub diverse forme și îl așezăm în tava tapetată cu hârtie de copt.
Coacem biscuiți la 190°C timp de 10 minute.