Poate constitui un prânz sau o cină delicioasă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Spălăm spanacul și îl punem la scurs.
Tocăm ceapa și o punem la călit împreuna cu spanacul timp de 5 minute.
Lăsăm tigaia la răcorit.
Brânza cheddar și telemeaua o dăm pe răzătoare .
Într-un bol am.pus ouăle,laptele și făina.Amestecăm bine.
Adăugăm jumătate din cantitatea de brânză,ceapa și spanacul,verdețurile uscate și piperul.
Ungem bine tava de tartă apoi am presărat o lingură de pesmet și am răsturnat aluatul în tavă.
Peste aluat am presărat restul de brânză.
Băgăm tarta în cuptorul rece,setat la 200°C pentru 30 de minute(până ce mijlocul este bine închegat,iar marginile sunt rumene).
După coacere,lăsați tarta 10 minute să se răcească.
Ingrediente
Indicații
Spălăm spanacul și îl punem la scurs.
Tocăm ceapa și o punem la călit împreuna cu spanacul timp de 5 minute.
Lăsăm tigaia la răcorit.
Brânza cheddar și telemeaua o dăm pe răzătoare .
Într-un bol am.pus ouăle,laptele și făina.Amestecăm bine.
Adăugăm jumătate din cantitatea de brânză,ceapa și spanacul,verdețurile uscate și piperul.
Ungem bine tava de tartă apoi am presărat o lingură de pesmet și am răsturnat aluatul în tavă.
Peste aluat am presărat restul de brânză.
Băgăm tarta în cuptorul rece,setat la 200°C pentru 30 de minute(până ce mijlocul este bine închegat,iar marginile sunt rumene).
După coacere,lăsați tarta 10 minute să se răcească.