Servita cu bacon prajit, crutoane proaspete si smantana
Ingrediente:
400 gr Mazare
1 Morcov
1 Telina mica
½ Praz
1 tbsp Smantana
5 Lapte
1 tsp unt
sare si piper
Optional
100 gr Bacon prajit
Mod de preparare:
1
Legumele se curata, se spala si se taie bucatele.
2
Se fierb legumele (20 de minute) pana devin moi si usor de pisat.
3
Legumele fierte se dau prin blender, impreuna cu laptele, smantana, untul si condimentele.
4
Supa se serveste calda, cu crutoane si pentru un plus de aroma, cu bucatele de bacon prajit.
Ingrediente
400 gr Mazare
1 Morcov
1 Telina mica
½ Praz
1 tbsp Smantana
5 Lapte
1 tsp unt
sare si piper
Optional
100 gr Bacon prajit
Indicații
1
Legumele se curata, se spala si se taie bucatele.
2
Se fierb legumele (20 de minute) pana devin moi si usor de pisat.
3
Legumele fierte se dau prin blender, impreuna cu laptele, smantana, untul si condimentele.
4
Supa se serveste calda, cu crutoane si pentru un plus de aroma, cu bucatele de bacon prajit.