Briose fara faina si fara zahar, perfecte pentru o dieta echilibrata
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pregatesc toate ingredientele iar bananele se piseaza pana devin o pasta.
Intr-un bol, se amesteca fulgii de ovaz cu scortisoara si praful de copt.
Se bat cele 2 oua, se adauga laptele iar compozitia se toarna peste fulgii de ovaz.
Se adauga si bananele pisate in compozitie impreuna cu fructele de padure.
Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade iar compozitia se distribuie uniform intr-o tava cu forme de briose. (eu am folosit forme de silicon)
Briosele se coc pentru 35 de minute si cu ajutorul unei scobitori, se pot testa cand sunt coapte.
Ingrediente
Indicații
Se pregatesc toate ingredientele iar bananele se piseaza pana devin o pasta.
Intr-un bol, se amesteca fulgii de ovaz cu scortisoara si praful de copt.
Se bat cele 2 oua, se adauga laptele iar compozitia se toarna peste fulgii de ovaz.
Se adauga si bananele pisate in compozitie impreuna cu fructele de padure.
Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade iar compozitia se distribuie uniform intr-o tava cu forme de briose. (eu am folosit forme de silicon)
Briosele se coc pentru 35 de minute si cu ajutorul unei scobitori, se pot testa cand sunt coapte.