Briose cu fulgi de ovaz si fructe de padure

AutorTunde70
DificultateÎncepător

Briose fara faina si fara zahar, perfecte pentru o dieta echilibrata

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare35 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 2 Banane
 2 Oua
 200 gr Fulgi de ovaz
 200 ml Lapte
 2 Miere
 1 tsp Scortisoara
 120 gr Fructe de padure/afine/coacoaze/ mure/ capsuni/zmeura etc
 ½ oz Praf de copt
 1 tsp Esenta de vanilie

Mod de preparare:

1

Se pregatesc toate ingredientele iar bananele se piseaza pana devin o pasta.

2

Intr-un bol, se amesteca fulgii de ovaz cu scortisoara si praful de copt.

3

Se bat cele 2 oua, se adauga laptele iar compozitia se toarna peste fulgii de ovaz.

4

Se adauga si bananele pisate in compozitie impreuna cu fructele de padure.

5

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade iar compozitia se distribuie uniform intr-o tava cu forme de briose. (eu am folosit forme de silicon)

6

Briosele se coc pentru 35 de minute si cu ajutorul unei scobitori, se pot testa cand sunt coapte.

Ingrediente

 2 Banane
 2 Oua
 200 gr Fulgi de ovaz
 200 ml Lapte
 2 Miere
 1 tsp Scortisoara
 120 gr Fructe de padure/afine/coacoaze/ mure/ capsuni/zmeura etc
 ½ oz Praf de copt
 1 tsp Esenta de vanilie

Indicații

1

Se pregatesc toate ingredientele iar bananele se piseaza pana devin o pasta.

2

Intr-un bol, se amesteca fulgii de ovaz cu scortisoara si praful de copt.

3

Se bat cele 2 oua, se adauga laptele iar compozitia se toarna peste fulgii de ovaz.

4

Se adauga si bananele pisate in compozitie impreuna cu fructele de padure.

5

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade iar compozitia se distribuie uniform intr-o tava cu forme de briose. (eu am folosit forme de silicon)

6

Briosele se coc pentru 35 de minute si cu ajutorul unei scobitori, se pot testa cand sunt coapte.

Note

Briose cu fulgi de ovaz si fructe de padure