Omletă împăturită cu praz și bacon.

Autoralesandra.n8
DificultateÎncepător

Omletă rapidă delicioasă.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total15 minute

Ingrediente:

 2 Ouă
 ½ tsp Făină
 ½ tsp Sare
 ½ tsp Piper
 50 gr Bacon
 1 Praz
 1 tbsp Parmezan
 Unt pentru tigaie
 Mozzarella / cașcaval

Mod de preparare:

1

Feliem baconul cubulețe și prazul.
Adăugăm o bucată de unt în tigaie, după care călim 4 minute prazul și baconul.

2

Separat, batem 2 ouă, adăugăm sare, piper (alte condimente opțional)

3

Turnăm ouăle bătute peste bacon și praz, după care punem capacul pe tigaie și lăsăm 5 minute la foc mediu. După 5 minute întoarcem omleta ca pe o clătită. Adăugăm cașcaval pe jumătate din omletă, după care împaturim omleta in două. Gătim omleta câte 2 minute pe fiecare parte.

4

La sfârșit, adăugăm parmezanul ras peste omletă.

Ingrediente

 2 Ouă
 ½ tsp Făină
 ½ tsp Sare
 ½ tsp Piper
 50 gr Bacon
 1 Praz
 1 tbsp Parmezan
 Unt pentru tigaie
 Mozzarella / cașcaval

Indicații

1

Feliem baconul cubulețe și prazul.
Adăugăm o bucată de unt în tigaie, după care călim 4 minute prazul și baconul.

2

Separat, batem 2 ouă, adăugăm sare, piper (alte condimente opțional)

3

Turnăm ouăle bătute peste bacon și praz, după care punem capacul pe tigaie și lăsăm 5 minute la foc mediu. După 5 minute întoarcem omleta ca pe o clătită. Adăugăm cașcaval pe jumătate din omletă, după care împaturim omleta in două. Gătim omleta câte 2 minute pe fiecare parte.

4

La sfârșit, adăugăm parmezanul ras peste omletă.

Note

Omletă împăturită cu praz și bacon.