Omletă rapidă delicioasă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Feliem baconul cubulețe și prazul.
Adăugăm o bucată de unt în tigaie, după care călim 4 minute prazul și baconul.
Separat, batem 2 ouă, adăugăm sare, piper (alte condimente opțional)
Turnăm ouăle bătute peste bacon și praz, după care punem capacul pe tigaie și lăsăm 5 minute la foc mediu. După 5 minute întoarcem omleta ca pe o clătită. Adăugăm cașcaval pe jumătate din omletă, după care împaturim omleta in două. Gătim omleta câte 2 minute pe fiecare parte.
La sfârșit, adăugăm parmezanul ras peste omletă.
Ingrediente
Indicații
Feliem baconul cubulețe și prazul.
Adăugăm o bucată de unt în tigaie, după care călim 4 minute prazul și baconul.
Separat, batem 2 ouă, adăugăm sare, piper (alte condimente opțional)
Turnăm ouăle bătute peste bacon și praz, după care punem capacul pe tigaie și lăsăm 5 minute la foc mediu. După 5 minute întoarcem omleta ca pe o clătită. Adăugăm cașcaval pe jumătate din omletă, după care împaturim omleta in două. Gătim omleta câte 2 minute pe fiecare parte.
La sfârșit, adăugăm parmezanul ras peste omletă.