O prajitură delicioasă, foarte simplu de făcut, rapidă, ce sigur va aduce laudele musafirilor.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem într-un bol iaurtul, făina, zahărul, ouăle, uleiul, coaja de lămâie, praful de sare, esența de vanilie și mixam până obținem un aluat de consistența unei smântâni dense.
Tapetăm o tavă termorezistentă cu hârtie de copt si turnăm compoziția.
Adăugați peste aluat fructele preferate. eu am făcut-o cu zmeura și felii de piersici, dar puteți folosi orice alte fructe vă plac. Puteți adăuga fructe proaspete, congelate sau din compot.
Introducem tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade și lăsăm la copt pentru 30 de minute.
După ce au trecut cele 30 de minute, scoatem prăjitura si verificăm gradul de coacere cu ajutorul unei scobitori. Dacă nu este încă gata, mai lăsați la copt pentru încă 5 minute.
Scoateți prăjitura din cuptor și lăsați-o pe un blat la răcit.
Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Punem într-un bol iaurtul, făina, zahărul, ouăle, uleiul, coaja de lămâie, praful de sare, esența de vanilie și mixam până obținem un aluat de consistența unei smântâni dense.
Tapetăm o tavă termorezistentă cu hârtie de copt si turnăm compoziția.
Adăugați peste aluat fructele preferate. eu am făcut-o cu zmeura și felii de piersici, dar puteți folosi orice alte fructe vă plac. Puteți adăuga fructe proaspete, congelate sau din compot.
Introducem tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade și lăsăm la copt pentru 30 de minute.
După ce au trecut cele 30 de minute, scoatem prăjitura si verificăm gradul de coacere cu ajutorul unei scobitori. Dacă nu este încă gata, mai lăsați la copt pentru încă 5 minute.
Scoateți prăjitura din cuptor și lăsați-o pe un blat la răcit.
Poftă bună!